Skip to content

Om Polyfoto Vintage

Polyfoto Vintage ble etablert i 2014 av Gabriele Sturlason.

Med eksklusiv produksjonsrett på arkivet etter Sturlasons Pressebyrå, selger Polyfoto Vintage reproduksjoner av nøye utvalgte -og bearbeidede bilder fra arkivet. Kvalitetsstandarden skal være høy, fotografiene leveres i Giclée Fine Art Print.

«The impossible collection of photographs» – Den er enorm i antall (1-3 millioner fotografier). Hvordan håndtere en slik omfattende historisk skatt på måten den fortjener?

Arbeidet med den historiske delen pågår kontinuerlig, samtidig som fotokunst lages av nyoppdagede motiver.

R E N    I D E A L I S M E  

Arkivet er fullt -og helt i Sturlason AS Polyfoto’s eie og oppbevares i sikkerhet (for fremtiden) på Riksarkivet. 

Arbeidet med pressearkivet og formidlingen av materialet er driftet på idealisme uten finansiell støtte, og naturlig å skille fra den ordinære driften til Sturlason AS Polyfoto.

Vi legger vår stolthet i hva vi leverer og vil at du skal få bildene slik at de passer best mulig inn i dine omgivelser. Derfor tilbyr vi å lage produktene tilpasset målene som du ønsker. Om du vil ha bilder i en av standard størrelsene, bestiller du disse enkelt og effektivt.

Visjon

Da arkivet etter Sturlasons Pressebyrå ble anerkjent som en kulturskatt i 2010 (av Kulturrådet), oppstod først ønsket, så målet om å dele skatten:

Å gjøre bildene tilgjengelig for alle som ønsker fotografi i sin (kunst) samling, gjennom produksjon av fotografier i høy kvalitet. Kortreist. Levert med personlig service.

Gjennom produksjon i våre lokaler i Asker, lages bildene på bestilling, spesialtilpasset, om du ønsker. 

Back To Top
SPRÅK