Skip to content

Generelt:

Betingelsene gjelder for kjøp via nettbutikken polyfoto.no

Alle våre priser er inkludert 25% merverdiavgift og oppgitt i norske kroner. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer, som skyldes endrede innkjøpspriser, og valutaendringer. Ved større leveringer/utsmykninger vil vi be om et depositum, da bildene produseres etter bestilling.

Leveringstiden er normalt på 5 – 10 virkedager, da bildene lages på bestilling. Vi vil etterstrebe så rask levering som mulig, men må ta forbehold om at leveringstiden kan variere. I påsken og julen, samt juli-måned kan leveringstiden være noe lengre.

Bestillingen er bindende ved gjennomføring av betaling.

Frakt. Avhengig av hvor du bor i langer, vil det ta 1-4 virkedager fra vi sender pakken til den kommer frem. Pakken kan hentes på nærmeste postkontor.

For de som bor nært nok, kan bestillingen gjerne hentes i våre gallerier i Oslo eller Asker.

 

Du har 14 dagers angrerett:

Fordi produktet produseres enkeltvis på bestilling, gjelder egne regler for håndteringen av angreretten: Når varen lages spesielt for deg, må du dekke utgifter til arbeid og materialer som gått med fram til du melder fra om at du ønsker å benytte angreretten. Du har rett til å gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra den dagen du har mottatt betalingsbekreftelsen. Legg likevel merke til at angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadeligelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side.

Dersom du ønsker å benytte angreretten din, tar du kontakt med oss så snart som mulig. Produksjonen av bilder begynner 0 – 2 dager etter bestilling. Er ikke bildet produsert, refunderer vi beløpet i sin helhet. Dersom du benytter angreretten etter at produktet er laget, vil vi beholde produksjonskostnaden for materialet. Om du har mottatt bildet, må det returneres i samme stand og i original forsterket innpakning som ved levering, jf angrerett lovens § 12, punkt a.

Skader under frakt:

Pakk ut bildet så snart du mottar det, og undersøk at det ikke har oppstått skader i frakten. Hvis det skulle være skader eller feil på bildet du har mottatt, så ta kontakt med oss snarest mulig. Ta bilde som viser skade/feil på både innvendig og utvendig emballasje for å hjelpe oss i oppfølgingen.

Reklamasjon:

Dersom det oppdages feil eller mangler ved et bilde, må kjøper innen rimelig tid gi polyfoto.no beskjed om dette skriftlig via e-post (post@polyfoto.no). Bildet returneres kostnadsfritt.

Minimumsalder:

For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Personopplysninger:

Polyfoto behandler persondata i følge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til eksterne register. Vi samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

• For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.

• For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.

• For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.

Back To Top
SPRÅK