Skip to content

Jeg driver Polyfoto Vintage og er én av fotografene hos fotograf Sturlason.

Er du på jakt etter fotokunst til hjemmet ditt ?, – eller ja, hvor som helst – kan jeg hjelpe deg med å finne motivene -og lage disse, tilpasset målene du ønsker. Å stadig jakte i det enorme bildearkivet etter Sturlasons Pressebyrå; lete i gamle negativer, positiver og glassplater, spriter opp en hvilken som helst god dag. Et kikk å oppdage bilder og historier, som kan vekkes til nytt liv. Jeg deler jakten, prosessen, historiene med deg. Og gir deg innblikk bak scenen. 

Som fotograf er mitt felt bedrifter, barn og familier. Å få muligheten til å flørte, lokke og lure frem uttrykk og skape ulike stemninger i situasjonen, – å bli  l i t t  kjent – i det flyktige øyeblikk festes til «kamerarullen», gjør dagene mine fulle av de fineste menneskemøter.

De mange historiene kundene deler er som små gaver. Her er det på sin plass å nevne vår absolutte diskresjon: Vi deler ikke hva vi blir fortalt -eller navn på hvem som er våre kunder. Vi bruker ingen bilder i markedsføring. De svært få bildene som er på våre vegger, er hengt opp med tillatelse av de portretterte.    

Hva mer ? :

  • Å reparere falmede, skadede fotografier (repro) noen har funnet i et gammelt familiealbum eller arvet etter en gammel tante, er noe jeg gjerne gjør. Faktisk hver eneste uke.
  • I vårt rammeverksted rammer vi inn bilder i glass og ramme. – Ja, vi rammer inn alt som kan puttes i glass og ramme der! 

Livet mitt dreier seg om foto i alle varianter! Sammen med Fotografen av en mann og våre tre barn, er formidling av livets mange stadier gjennom foto, drift av gallerier -og to fotostudioer, min store lidenskap. Vil du slå følge på veien, er du hjertelig velkommen!

Takk for tiden din!

Fru Aronsen plasserer negativer fra pressebyrået i Sturlasons ene lokale, her i Tordenskioldsgate, på slutten av 1940-tallet. Blant 40 ansatte er det mye å holde styr på.
Back To Top
SPRÅK